ngphoto.fivittu ruotsiksisuomi 24 treffit

seksi treffit kuopio

tulehtunut tissi

nuoret seksi

miksi seksi ei tunnu miltään

pesusieni pillu

pillu kutiaa

oddi seksitreffit

totuuden treffit hanna ja johnny

kondomi seksiä

maailman seksi nainen

seksiä salo

seksitreffit jenna

vittu väsyttää

seksitreffit vantaa

suomi 24 treffit

thai hieronta seksitreffit

klitoris on kipeä

keinotekoinen pillu


PILLU suomesta ruotsiksi - Ilmainen Sanakirja (suomi-ruotsi)

vittu ruotsiksi – Suomessa on yleinen kirosana vittu, joka liittyy naisten sukupuolielimeen. Se on tullut Ruotsista muodossa fitta. Se on nuorison suosituin sana ja myös tällä hetkellä suomen inhotuin sana. Kun tällainen kilpailu järjestettiin taannoin, niin se oli ylivoimainen ykkönen. Sitä inhottiin eniten, koska se on niin yleinen tänä päivänä.
Perkele on yksi vanhimmista kirosanoista – tiedätkö

vittu ruotsiksi Vittu mä mitään ole varastanut! – En minä ole mitään varastanut! (käyttö eräänlaisena kieltosanana aggressiivissa) – En minä ole mitään varastanut! (käyttö eräänlaisena kieltosanana aggressiivissa)
Nyt lorahti!: HÄVYTTÖMIÄ SANONTOJA - PILLU

vittu suomesta ruotsiksi - Sanakirja.org (suomi-ruotsi) Koitappa muuten kirota ruotsiksi. Ei aiheuta kun hilpeyttä. voi vittu, nyt taisi osua käteen.
vittu suomesta ruotsiksi - RedFox Sanakirja

sovittu tapaaminen käännös sanakirjassa suomi - ruotsi Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä.
pillu ruotsiksi - stcdenhaag.nl

Tumblr is a place to express yourself, discover yourself, and bond over the stuff you love. Its where your interests connect you with your people.
Keskustelu - Ruotsinkielisiä kirosanoja? Ja mitä vastaavat

Vittu on vanha suomen kielen sana, joka tarkoittaa naisen ulkoisia sukupuolielimiä. Alun perin nimitystä käytettin synnyttäneen tai vaihdevuosiin ehtineen emännän sukuelimestä. [2] Nykyisin sana kuuluu alatyyliin , ja sitä käytetään myös karkeana kirosanana .
pillu ruotsiksi - stcdenhaag.nl

Katso sanan vittu käännös suomi-ruotsi. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä!
Vittu – Wikipedia

vittu ruotsiksi Näitä olivat mm. viittä vaille variksen vittu, vittupää, vittujen keväiden vastaisku, vittujen kevät, pitkin vittua, loppasvittusillaan, piilovittuilu ja vedä vittu käteen. Sanoja tai sanontoja, joissa esiintyi sana pillu löytyi jo enemmän.
ruotsi | Tumblr

Nyt vittu mää osaan kutsua ihmisiä idiooteiksi Saksaksi (Dummkopf), Ranskaksi ( le idiot) ja Venäjäksi (идиот), mut auta armias ku mun pitäis ees kertoa mikä mun nimi on ruotsiks. Englanniksi vois kirjottaa vaikka vittu romaanin, mut ruotsiks edes ikänänsä kertominen on ylitsepääsemätön este.
ruotsiksi | Tumblr

vittu suomesta ruotsiksi - käännökset, esimerkkilauseet, synonyymit, taivutus sekä ääntäminen. RedFox on Suomen suurin sanakirja.. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Sanakirja sisältää 41 kieltä mm. suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska ja venäjä. Ilmainen sanakirja - kokeile.
haista vittu ruotsiksi - cmv2017.nl

pillu suomesta ruotsiksi - käännökset, esimerkkilauseet, synonyymit, taivutus sekä ääntäminen. RedFox on Suomen suurin sanakirja.. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Sanakirja sisältää 41 kieltä mm. suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska ja venäjä. Ilmainen sanakirja - kokeile.

information            
info(a)ngphoto.fiseksi tauon jälkeen
sanni lespo
kajaani seksi
maitorinnat f seksitreffit
seksitreffit nainen etsii