ngphoto.fiei vitun vittuvittu lähikuva

tissi twerkkaus

sauna seksi kotivideot

lukio pillu

ensi treffit alttarilla 3


vittu – Wikisanakirja

Nykyään vittu on tutkimusten mukaan yleisin koululaisten käyttämä kirosana. Kirjailija Jari Tammi nimesi vitun vuonna 1993 ilmestyneessä Suuressa kirosanakirjassaan yhdeksi ”selkäydinkirosanoista”.

Finnish profanity - Wikipedia

ei vitun vittu
suomi suomi100 vittu saatana suomipaskaa leevi and the leavings ei kukaa vittu eti tagilla leevi and the leavings pohjois-karjala musiikki iha vitun hyvä kappale btw who reads tags anyway 2,148 notes

ei vittu (@mulkkuruskea) | Twitter

Mikäkö vituttaa? Siis ei vittu mikä fiilis eilisestä asti, oon ihan vitun sekasin ja vittuilen ja huudan kaikille. Ja tää kaikki on vaa vittu yhen ihmisen takia!!!!!

NYT VITUTTAA..SAATANA - YouTube

Many Finns use profanity in everyday speech more than people of other nationalities. [citation needed] While not all Finns swear, frequent swearing is a mark of youth culture, sometimes the elderly, and usually not the middle-aged.

Vittu | Urbaani Sanakirja

use the following search parameters to narrow your results: subreddit:subreddit find submissions in "subreddit" author:username find submissions by "username"

vittu - translation - Finnish-English Dictionary - Glosbe

ei vitun vittu
Suomi: ·(alatyyliä) vahva kirosana Voi vittu! Vittu että sä oot tyhmä! Vittu mikä talo! – Onpahan hieno talo!/ Voi ei mikä talo! (korostava ilmaisu) Vittu mä mitään ole varastanut! – En minä ole mitään varastanut! (käyttö eräänlaisena kieltosanana aggressiivissa)··(alatyyliä) naisen ulkosynnyttimet Virpin vittu

VOI VITUN VITUN VITUN VITTU!!! - YouTube

"Vittu" on alkujaan ollut naisen sukupuolielimiä tarkoittava sana, mutta sen käyttö on vakiintunut arkikielessä. Se taipuu moneen muotoon: vittuuntunut, vittumainen, vitullinen, vituttaa, vitun, vittuilla Suomen kielen käytetyin kirosana, jota käytetään huomaamatta jopa keskellä lausetta.

EI NYT VITTU HÄVITÄ SVEITSILLE : Suomi - reddit.com

Täältä löydät varmasti joulun ei-toivotuimmat lahjat! Laita sisäinen tonttusi liikkeelle.

Keskustelu:Vittu – Wikipedia

User-contributed notes. There are no user-contributed notes for this page. Add a note. Add a note to the entry "vittu". Write a usage hint or an example and help to improve our dictionary.

Vituttaa: Siis ei vittu mikä fiilis eilisestä asti

Example sentences with "vittu", translation memory add example fi Ja aikasi sekä paikkasi on todella eristetyllä alueella, - missä kukaan ei mielellään ole sataan vitun vuoteen.

vittu • r/vittu - reddit

Vitun koulu vittu ja vittu ne vitun läksyt vittu ei vittu saatana vittuun ne vitusti pistää vittu ahistamaan vittu menkää vittu kaikki vittuun sen vittu takia vittuun mun vitun elämästä vittuku vittuvittu en vittu jaksa vittu teit vittuku vittu yritän vitusti tehä vitun läksyi vittu ja vittu kuolkaa vittu saatana vittu

vitun vittu | Tumblr

Sveitsi on ollut hyvä ilman NHL-pelaajiakin oman liigansa takia aina taktisesti hyvää aktiivista kiekkoa. Suomen peli taas on näyttänyt viime vuodet mielikuvituksettomalta suojalkapallolta etenkin ratkaisupeleissä - ainut keskitasoa paremmista joukkueista joilla ei tunnu olevan pelikirjaa jota toteuttaa.

vittu‎ (Finnish): meaning, origin, translation - WordSense

Postikulut alk. 3,50€ / kirjelähetys postitse Matkahuollon lähipaketti 6,90€/lähetys valitsemaasi noutopisteeseen (R-kioski, K-Market, Matkahuolto tai muu Matkahuollon toimipiste) Yli 100€ tilauksille ilmainen toimitus Toimitusehdot

Vittu – Wikisitaatit

ei vitun vittu
Listen to vittu vittu vitun vittu now. Listen to vittu vittu vitun vittu in full in the Spotify app. Play on Spotify


information            
info(a)ngphoto.firyhmäseksi pornoa
narsisti seksi
seksi akti
seksi web kamera
marja hintikka seksiä